Rólunk

A Smartlog Solution Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég. 2017-es fennállása óta munkaerő kölcsönzési tevékenységet folytat. Két évtizedet meghaladó raktári kiszolgáló személyzet biztosításával kapcsolatos tapasztalattal illetve munkaerő-kölcsönzési megoldásokkal törekszik a fokozatosan növekvő megbízói igények teljes körű kielégítésére, elősegítve a még hatékonyabb munkavégzést és lehetővé téve a magasabb célok elérését.

Társaságunk managementje elkötelezett a változó kor igényeihez történő alkalmazkodás terén, látjuk, hogy szakmai tudásunk és elhivatottságunk a logisztika és szállítmányozás terén meglévő és leendő ügyfeleink számára minden igényt kielégítő, rugalmas és versenyképes megoldást kínál.

 

A piaci igényekre reagálva cégünk a logiszisztika és szállítmányozás világában ajánlja szolgáltatásait a rakománykezelés, raktározás, tárolás, csomagolás, légi-, tengeri-, vasúti-, és szárazföldi szállítás, vámszolgáltatás, hozzáadott érték szolgáltatás és egyéb szállítást kiegészítő szolgáltatás terén.

Tanúsítvány
ISO 9001:2015